Hallo jeugdspelers!

Aankomende zaterdag staat alweer de laatste thuiswedstrijd van het eerste in de zaal op het programma. Het hele seizoen is het vlaggenschip van Vitesse al vergezeld door een team van de week, maar zoals sommige misschien al is opgevallen staat er voor zaterdag niemand op de planning….

Maar daar is natuurlijk wel over nagedacht. Tijdens de laatste thuiswedstrijd zijn namelijk alle jeugdteams (kangoeroes t/m C!) team van de week! De zaterdag zal er als volgt uit zien, de kinderen worden om 18:00 verwacht in de kantine:

1.     We gaan met alle kinderen pannenkoeken eten (papa’s en mama’s geef je snel op om te gaan bakken!)

2.     Hierna gaan we in groepjes aan de slag:

Een groep zal de pingpongballen gaan verkopen;

Een groep gaat een spandoek maken;

Een groep gaat de vaantjes maken.

3.     Ook mogen er weer een aantal kinderen mee op lopen (afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen, zullen er lootjes worden getrokken)

4.     Tijdens de wedstrijd is er een apart supporters vak waar we met zijn allen het eerste naar de overwinning kunnen schreeuwen.

5.     Na de wedstrijd zullen we met zijn alle op de foto gaan, natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om met jouw favoriete speler(s) op de foto te gaan ;-).

Wat moet je doen?

Geef je op via ac.kvvitesse@gmail.com (Naam en team)

Geef op of je pannenkoeken kan bakken (hoeveel ongeveer erbij graag)

Geef op of je suiker of stroop mee kan nemen

En dan is alles geregeld en zien wij jullie hopelijk allemaal zaterdag!

Namens de activiteitencommissie tot zaterdag!