Dank allemaal voor een mooi seizoen!

Het korfbalseizoen sluiten we dit weekend af met een spetterend kamp voor onze jeugdleden. Het einde van het seizoen grijpen we als bestuur graag aan om iedereen te bedanken voor zijn of haar inzet dit seizoen! Van korfbalspeler tot sponsor, van jeu de boules tot ouder achter de bar, van scheidsrechter tot trainer, enzovoorts – iedereen levert een bijdrage aan onze vereniging! We zijn jullie daar zeer dankbaar voor, want zonder jullie inzet geen seizoen vol persoonlijke ontwikkeling, sportprestaties, gezelligheid en lol. En dat zijn de zaken waar het in onze ogen uiteindelijk toch echt om draait bij Vitesse. Natuurlijk is er altijd genoeg te wensen en te verbeteren, daar blijven we allemaal aan werken.

Wij kijken zeer trots terug op dit seizoen door de kampioenschappen die we hebben mogen vieren, de activiteiten die we met elkaar hebben georganiseerd, de steun van onze trouwe sponsoren, de jeu de boules – toernooien, het beachveld dat we delen met volley- en handbal, de korfbalclinics op basisscholen enzovoorts. De komende periode kan iedereen zich weer op gaan maken voor het nieuwe seizoen. We hopen dat we dan wederom op ieders inzet mogen rekenen!

Willem Booij – Grady Stoopendaal – Peter Bruinzeel – Erik Maaskant – Walter Snoei