Sophie, Anouk, Sven, Kjeld, Rens en Luuk in de spotlights

F1 verdiend kampioen.

Ga er maar aan staan. Begin september 2016 startten Richard en Tamara met kinderen vanuit drie verschillende teams voor de F1. Kinderen met verschillende niveaus, behoeftes en karakters. Het veldseizoen was voor de F1 dan ook zoeken; winst en verlies wisselden elkaar af.

Hoe anders begon de F1 aan de zaalcompetitie. Er was focus en groei. En er werd gewonnen. In het begin makkelijk. Totdat Maassluis om de hoek kwam kijken. In de thuiswedstrijd werd alles gegeven en nipt gewonnen. Op woensdag 15 februari 2017 was de tweede uitdaging, bij Maassluis. Het werd een bloedstollende wedstrijd, waar een achterstand in de laatste 10 minuten werd omgebogen tot winst. F1 liep uiteindelijk zelfs uit met 14-18.

Als de F1 op zaterdag 18 februari 2017 zou winnen van KCR, was het kampioenschap in de pocket. F1 deed dit “gewoon”, vol overtuiging. De eindstand was 16-4. Een mooie wedstrijd waar al onze kanjers lieten zien dat ze konden scoren: Sophie, Anouk, Sven, Kjeld, Rens en Luuk. Kortom verdiend applaus voor de F1 die op zaterdag 11 maart 2017 het kampioenschap écht zal vieren, met toch nog een spannende wedstrijd tegen de nummer 2: Albatros.

Als ouders zijn we natuurlijk ontzettend trots op onze super atleten. Maar we hebben vooral ook heel veel bewondering en respect voor Richard en Tamara die de afgelopen periode ontzettend hard hebben gewerkt om van dit team een winning team te maken. Het was zeker niet altijd een makkelijke taak om alle springende kikkers bijeen te houden!

Dus kom allemaal kijken op zaterdag 11 maart 2017 om 9:00 uur in De Bongerd! Naar hét kampioenschap van de F1.  Daar komt iedereen toch vroeg zijn bed voor uit??!!!

De trotse ouders van de F1