Vitesse is meer dan trots dat onze Frank Vonk, Vitesse A1 en Gre Knieriem genomineerd zijn om een prijs in de wacht te slepen op het jaarlijkse Barendrechtse Sportgala. Frank is genomineerd in de categorie sportvrijwilliger van het jaar, de A1 als meest veelbelovende sportploeg en Gre als senioren sporter.

Vitesse voorzitter Willem Booij begrijpt de nominaties goed. Frank doet volgens hem al decennia lang vrijwilligerstaken voor de club. Zo kan menig Vitesse lid hem kennen als trainer, coach, barman, disco organisator, DJ, huisfotograaf, vertrouwd lid van de kampcommissie, begeleider, bestuurslid, lid van andere commissies en webmaster. Booij: “Ik vergeet vast nog een hoop, maar dit is al niet normaal. Ik ben blij dat we hem op deze wijze kunnen laten merken hoe blij KV Vitesse is met Frank.” We kunnen dat met zijn allen alleen maar beamen!

De A1 kan daarnaast in de prijzen vallen voor de meest veelbelovende sportploeg van het jaar. Ook een meer dan terechte nominatie, gezien de knappe prestaties van deze talentvolle ploeg van coaches Mario Booij en Dennis van der Pol.

Onze  90-jaar jonge, charmante, lenige en nog altijd fanatieke ballenwerpster Gre Knieriem dingt mee in de categorie seniorensporter. Zij is een voorbeeld voor velen: sporten kan op iedere leeftijd.

Vitesse feliciteert de genomineerden en kijkt uit naar de uitreiking. Die wordt gehouden op woensdagavond 15 februari 2017 om 20.00 uur in Theater Het Kruispunt. We zijn benieuwd!