Gezocht wedstrijd- en videoanalist Vitesse A1

Vorig seizoen slaagde Vitesse A1 erin om te promoveren naar de Hoofdklasse op het veld en zich te handhaven in de Overgangsklasse in de zaal. Een knappe prestatie en vooral een unieke kans voor zowel spelers als trainers om Vitesse te vertegenwoordigen in de Hoofdklasse en zich te meten aan teams zoals onder andere PKC en Fortuna A1.

Om zowel trainers als spelers dit jaar te ondersteunen is Vitesse A1 op zoek naar een wedstrijd- en videoanalist. Doordeweeks zal dit betekenen dat je in overleg met de coaching staf op trainingen spelers of oefeningen zult filmen en deze zult analyseren en bespreken. Op wedstrijddagen behelst deze functie het bijhouden van de statistieken.

Op deze manier willen wij de individuele begeleiding en ontwikkeling van onze spelers verder ontwikkelen. Ik (Ruben Visser) heb deze functie een aantal jaar geleden ook mogen invullen voor de B1 en heb gemerkt dat je met deze functie van waarde kan zijn voor de groep. Verder is het ook een mogelijkheid om eigen korfbalkennis over te dragen aan de spelers en wordt je ook echt betrokken bij de groep en de coaches. Uiteraard is het ook mogelijk om deze functie als duo in roulatie of gezamenlijk in te vullen.

Wat vragen we van jou?

• Enthousiasme over de sport.
  • Beschikbaar op zaterdagen tijdens wedstrijden van Vitesse A1.
  • Je staat er voor open om trainingsmomenten te filmen, de frequentie hiervan in nader overleg vast te stellen.

Heb je (nog) weinig ervaring op het gebied van korfbal, maar wil je toch aan deze functie bijdragen, ook dan kun jij van waarde zijn, dus neem vooral contact met ons op.

Mocht je interesse hebben voor deze functie stuur dan een mail ctz@kvvitesse.nl of schiet een van de trainers (Mario Booij en Dennis van der Pol) aan.