GOEDE START D2 AAN DE VOORJAARSCOMPETITIE   01-04-2017

Na een paar oefenwedstrijden weer buiten te hebben gespeeld met wisselend succes begon vandaag de voorjaars competitie tegen ONDO uit ’ S Gravenzande. De eerste echte wedstrijd om de punten buiten en dat was even wennen en mede omdat er ook nog op echt gras moest worden gespeeld. Maar onze D2 begon waarmee ze eindigden in de zaalcompetitie met een mooie overwinning en daarmee goed van start zijn gegaan.

Onze D2 is duidelijk in de winning mood, zeker na het behaalde kampioenschap in de zaal, ging onze D2 vrolijk verder. Alleen in de beginfase moesten ze even het ritme weer zien te vinden en de overgang van zaal naar het veld. Na een 1-0 achterstand pakte het team de coaching van Matthijs en Kevin goed op en kwam de spirit langzaam maar zeker weer terug in het team. Het was mooi om te zien dat het baltempo omhoogging en er veel op de korf werd geschoten en de rebound was meestal voor onze D2. Je zag de lijnen in het spel weer verschijnen en zo werd de achterstand mooi omgebogen in een 1-4 ruststand.

Na de rust hadden jullie alles van zich afgeschud en daarom de complimenten over jullie spel, wat jullie bij vlagen, net zoals in de zaal, weer lieten zien. D2 deelde direct na rust een tik uit en toen was de tegenstander uit het veld geslagen. D2 trok het spel naar zich toe met zijn vele tempowisselingen en snelle aanvallen en het goede verdedigen zorgde dat de bal weer snel werd veroverd. D2 toonde zijn ware gezicht en liep door fraaie treffers naar een mooie 3-12 overwinning. Al was de scheidsrechter een klein beetje van slag met de tijd en het tellen waardoor er officieel 3-11 op het formulier werd gezet maar dit alles kan de pret niet drukken op deze eerste mooie overwinning.

De treffers werden gemaakt door: Martijn, Femke, Luna, 2 x Nienke, 2xEliza en 5x Josje.

Succes tegen de andere tegenstanders, René