Hallo allemaal!

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Voor de verkoop van de loten doen we zoals altijd een beroep op onze jeugdleden, maar wellicht kunnen de ouders/verzorgers ze daar een handje bij helpen. Hieronder vindt u dan ook meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, krijgt de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij/zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.
Online: Via het onderstaande stappenplan komt u bij de online verkooppagina van Vitesse op de site van de Grote Clubactie! Nodig al uw familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

1. Klik hier: https://www.clubactie.nl/actie/KorfbalverenigingVitesse1
  2. Klik op het knopje ‘Steun ons’
  3. Het programma leidt je verder erdoorheen. Succes!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag begonnen worden met de lotenverkoop.

Aan wie mag men verkopen?

De loten mogen verkocht worden aan wie men maar wilt, te beginnen bij familie, vrienden, buren, enz. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is het boekje vol of klaar met verkopen? Verkoopboekjes kunnen ingeleverd worden bij Walter en Angelique Snoei of Johan en Loes Bezemer vóór dinsdag 17 november. Het volle boekje kan ook in de kantine in de grote clubactie doos worden gestopt. Vergeet vooral niet de naam van de verkoper en team op de voorkant van het boekje te schrijven!

Prijzen voor lotenverkopers
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook de lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 167 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

Bij Vitesse organiseren we ook een eigen verkoopwedstrijd. We hebben daarvoor 3 categorieën met bijbehorende prijzen!

Wat te doen? Prijs
Beste team Verkoop als team de meeste loten van de club Dat team gaat een zaalwedstrijd van PKC 1 bekijken. De prijs wordt ter beschikking gesteld door onze hoofdsponsor Cazdak.
Beste lotenverkopen Verkoop de meeste loten; Je ontvangt een mooie sportieve verrassingsprijs die ter beschikking wordt gesteld door sponsor BLS Outdoor.
Leukste verkoop selfie Maak de leukste verkoop selfie en plaatst deze op:

·De facebook pagina van Vitesse

·Twitter hem en vergeet niet @kvvitesse te benoemen en gebruik #clubactie

De leukste selfie maker ontvangt een gesigneerde bal van alle spelers van PKC 1. De prijs wordt ter beschikking gesteld door Remco den Otter.

Wij hopen op een geweldig resultaat. We wensen alle verkopers veel succes bij de verkoop van de loten en bij vragen kunt u ons benaderen!

Groetjes!

Walter Snoei & Angelique Snoei, Johan Bezemer & Loes Bezemer, Nicki Jansen