Beste leden !

Allereerst een goed en gezond 2018 gewenst namens het bestuur van KV Vitesse. Dat 2018 een mooi jaar mag worden met veel (sportieve) hoogtepunten.

Zoals jullie weten worden in 2018 de korfbalvelden van Vitesse gerenoveerd. Met name veld 1 en 2 zijn aan vervanging toe vanwege slijtage en ouderdom. Veld 3 blijft voorlopig buiten schot maar er wordt door de gemeente gekeken naar andere mogelijkheden omdat de velden kleiner worden (nieuwe standaard KNKV) en er ruimte vrij komt voor andere initiatieven. Daar later in het jaar meer over.

In goed overleg met de gemeente is besloten om de werkzaamheden te starten NA afloop van de 2e helft veld seizoen 2017/2018, dus vanaf 1 juni 2018 wanneer er geen competitie verplichtingen meer zijn. Hoe het gaat worden kan je zien op de tekeningen die in het clubhuis komen te hangen.

De gemeente heeft al wat voorbereidende werkzaamheden gedaan met als gevolg dat de huidige grasmat hier en daar wat lelijke plekken heeft. Er kan echter gewoon op gespeeld worden maar aan het KNKV zal doorgegeven worden dat de kwaliteit van het veld vanwege deze werkzaamheden minder is. Met name scheidsrechters weten dan wat er aan de hand is. Ook bezoekende verenigingen zal worden meegedeeld dat de kwaliteit van het veld minder is, zodat er geen misverstanden over ontstaan.

Bij de start van de nieuwe veld competitie in september 2018 zal Vitesse op prachtige nieuwe velden spelen. We kijken er nu al naar uit !

Groet, Leo Visser