Nieuwe picknickset geschonken en opzoek naar nieuwe trekker.

De Club van 100 heeft als doel om een bijdrage te leveren aan niet direct korfbal gebonden activiteiten. Deze week hebben zij drie nieuwe picknicksets geschonken aan de vereniging. De sets staan op dit moment onder de luifel, voor de kantine.

Zij bieden een zitplek aan enthousiaste sporters en supporters. En op de tafels is alle ruimte om te genieten van een heerlijke snack of maaltijd uit onze keuken. Kortom het terras is klaar voor het nieuwe seizoen.

De Club van 100 is dat nog niet. Afgelopen jaren heeft Sjaak den Otter de rol als voortrekker gehad. Maar Sjaaks betrokkenheid bij Vitesse ligt voornamelijk op die momenten dat er nauwelijks iemand aanwezig is in het clubgebouw of op het terrein.

Juist voor de toename van het aantal mensen die bijdragen, is het zaak dat de Club van 100 een trekker heeft die meer aanwezig is en meer mensen kent. Daarom zoekt de club van 100 een verenigingsmens die bereid is zijn taak over te nemen!

Heb je interesse of wil je meer weten over deze rol als trekker van de Club van 100? Mail dan naar club100@kvvitesse.nl dan neemt Sjaak contact met je op!