Afgelopen zaterdag is de zaalcompetitie weer begonnen. In voorbereiding hierop hebben alle teams kunnen oefenen tegen verschillende ploegen. Waar de KNKV de competitie tegenstanders indeelt, worden de tegenstanders voor deze oefenduels vanuit Vitesse geregeld. Vanaf vorig jaar zaal is Sandra Aulman degene binnen Vitesse die dit heeft opgepakt. Echter heeft aangegeven Sandra te stoppen vanaf de zaalperiode. Namens Vitesse willen we haar bedanken voor haar inzet met betrekking tot het regelen en afstemmen voor deze oefenduels.

Dit betekent ook dat er een vacature open komt te staan: wedstrijdsecretariaat oefenwedstrijden. Deze functie houdt in dat er 3 keer per jaar (2x veld en 1x zaal) voor alle teams oefenwedstrijden geregeld zullen moeten worden. Er zal contact moeten worden gezocht met andere verenigingen (meeste verenigingen hebben hiervoor apart contactpersoon) om zo overeen te stemmen over de datum en tijdstip van het oefenduel. Om contact te leggen is er mailadres beschikbaar waar verzoeken op worden ontvangen, maar ook een Facebook pagina waar verschillende verenigingen lid van zijn.

Als u wat wilt betekenen binnen Vitesse en u bent geïnteresseerd, neem dan contact op met ctz@kvvitesse.nl