Versterkingen gezocht voor de arbitragecommissie.

Vanwege het vertrek van Bernhard en Hans uit de arbitragecommissie, zijn er twee vacatures binnen deze commissie ontstaan.

Coördinator aanwijzingen: De coördinator aanwijzingen maakt de scheidsrechter indeling voor de thuiswedstrijden. De aanwijzer maakt drie keer per jaar een schema voor het seizoen (inclusief oefenwedstrijden), en houdt gedurende het seizoen de wijzigingen bij. Hij/zij verzorgt ook de communicatie naar de betreffende scheidsrechters.

Voorzitter: De voorzitter van de arbitragecommissie is verantwoordelijk voor de begeleidingen/opleidingen en administratie van de vergoeding voor scheidsrechters. De begeleidingen bestaan uit het zoeken van een begeleider bij een beginnende scheidsrechters (we hebben een team begeleiders waarop een beroep kan worden gedaan). Bij opleidingen gaat het om begeleiden van het proces waarbij iemand een arbitrale opleiding van de KNKV gaat volgen. Daarnaast is de voorzitter van de arbitragecommissie verantwoordelijk voor de bemensing van de schotklok.

Beide functies kunnen primair vanuit huis worden uitgevoerd.

Om in de arbitragecommissie plaats te nemen hoef je geen scheidsrechter te zijn (geweest). Heb je nog vragen over een van de functies, of wil je een van de functies op je nemen? Laat het weten via arbitrage@kvvitesse.nl