D2 pakt koppositie       15-04-2017

Onze D2 boekte vandaag in zijn tweede wedstrijd thuis tegen Valto hun tweede overwinning in dit nog prille buitenseizoen. D2 staat na deze fraaie zege alleen bovenaan en dat moet voor de komende wedstrijden vertrouwen geven dat jullie op de goede weg zijn.

De eerste helft ging zeker in de beginfase gelijk op en dat was aan de score te merken want pas na 10 minuten werd de score geopend door onze D2. Het kon in deze beginfase alle kanten op. Geleidelijk trok onze D2 het spel naar zich toe, de vaste patronen werden langzaam maar zeker weer zichtbaar, het goed rondspelen bij de paal, tempowisselingen, goede afvang zorgde ervoor dat onze D2 nog voor de rust twee keer scoorde maar D2 had te maken met een taaie tegenstander, er kon niet echt worden doorgedrukt, en zij kwamen er vaak gevaarlijk uit. Gelukkig werd er goed verdedigd, toch lukte het de tegenstander om te profiteren van wat slordigheidjes en zo kwam de ruststand door treffers van Femke en Luna en Josje uit op een 3-1 ruststand

D2 kwam veel feller uit de rust en had de kampioensvorm weer te pakken van enkele weken geleden. Het tempo ging omhoog en de snelheid bracht de tegenstander aan het wankelen. De gezonde vechtlust was weer helemaal terug en de tegenstander kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Het was één team die het spel bepaalde. De tegenstander kwam niet meer tot een opbouw toe, door het prima voor verdedigen veroverde onze D2 steeds weer de bal waardoor er constante druk op de korf van Valto werd gehouden en dat liet zich in de stand ook zien. De tegenstander scoorde niet meer maar onze D2 maakte nog maar liefst 5 treffers, door tweemaal Luna, wederom Josje en treffers van Martijn, Nienke waardoor de eindstand op 8-1 kwam.

Wederom een prima resultaat mede dankzij de goede coaching in de rust wat door het team fraai werd opgepakt en dat zorgde na afloop voor een zeer tevreden coach en trotse ouders. Nu genieten van jullie welverdiende Meivakantie en in deze vorm en dit dan ook weten vast te houden, kan dit voor jullie weleens, een mooie voorjaarscompetitie worden.

Succes in de komende wedstrijden René