Voorzitter gezocht (M/V)

In verband met het aanstaande vertrek van onze huidige voorzitter, zijn wij op zoek naar een enthousiaste voorzitter voor onze korfbal en jeu de boule vereniging.

Wij zijn : Korfbal en jeu de boule vereniging KV Vitesse is met meer dan 350 leden één van de middel grote korfbalverenigingen van Nederland. Bij ons kan iedereen korfballen en jeu de boulen, jong en oud, in competitieverband maar ook puur recreatief. Waarden die daarbij centraal staan zijn: ambitie, beleving, plezier en respect. KV Vitesse is een dynamische en bloeiende vereniging. Persoonlijke aandacht en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de jeugd. Naast de trainingen en wedstrijden worden er voor deze groep diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Ouders van jeugdleden worden zoveel en zo vaak actief betrokken bij het reilen en zeilen van onze vereniging. Hier heeft KV Vitesse echter wel een grote ambitie. KV Vitesse omarmt en hanteert het principe dat leden van de vereniging naast rechten ook plichten hebben te vervullen. Gelukkig is de clubcultuur zo dat veel leden zich zeer betrokken voelen bij hun vereniging. Daardoor is het mogelijk de vereniging te laten functioneren, ook is hier opnieuw de ambitie om dit verder te ontwikkelen voor een optimaal functionerende vereniging .

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste voorzitter die graag op hoofdlijnen stuurt en de vele mensen en commissies binnen de vereniging kan verbinden. Je werkt aan de vereniging en bent vanuit jouw rol goed in staat de vrijwilligers hun rollen in vereniging goed uit te laten voeren. Je bent in de eerste plaats bestuurder. Als voorzitter heb je affiniteit met ondernemen en besturen. Je bent in staat de wederzijdse belangen van een ieder bespreekbaar te maken en daarin een gezamenlijk gedragen besluit te formuleren. Als voorzitter ben je boegbeeld van KV Vitesse. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met sport en met het werken met vrijwilligers.

De functie

Als voorzitter geeft je leiding aan de maandelijkse bestuursvergadering. Je vertegenwoordigt de vereniging zowel intern als extern, naar onze leden toe en naar de externe partijen waar wij mee samenwerken (gemeente, KNKV, sportverenigingen) en behartigt onze belangen.

Wij bieden

Een uitdagende rol in een uitdagende vereniging. De mogelijkheid tot zelfontplooiing en het werken in een leuk en enthousiast bestuur samen met de commissie voorzitters van onze vereniging.

Solliciteren:

Heb je interesse, stuur dan een mail aan bestuur@kvvitesse.nl  Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst meer informatie op te vragen of een oriënterend gesprek aan te gaan. Hiervoor kun je contact opnemen met Grady Stoopendaal, secretaris@kvvitesse.nl