Willem Booij gaat stoppen als voorzitter

Voorzitter Willem Booij stopt na 12 jaar (verdeeld over 2 periodes) als voorzitter van KV Vitesse. Dat doet hij tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering in oktober.

“Na ruim 12 jaar (verdeeld over 2 periodes) vind ik het tijd voor een andere voorzitter”.  wil het stokje overdragen aan een ambitieuze nieuwe voorzitter die met het gemiddeld jonge (midden) kader  van de club de toekomst van deze mooie club wil gaan vormgeven. “Natuurlijk ga ik het voorzitterschap en de contacten die voortkomen uit de functie missen, maar ik blijf zeker betrokken bij de vereniging, en zal gevraagd en ongevraagd de club blijven steunen”.

Het bestuur gaat de komende maanden zoeken naar een opvolger. Leden, of ouders van leden met belangstelling voor deze mooie rol in de club kunnen zich melden bij het bestuur via de mail bestuur@kvvitesse.nl het bestuur zal dan snel contact opnemen.