jdb_ballen

De Commissie Jeu de boules is een onderdeel van de Korfbalvereniging Vitesse.
Vitesse Jeu de boules is een bloeiende vereniging met ruim 90 leden, maar er zijn banen genoeg om nog veel meer boulers hun sport te laten bedrijven. De speeltijden zijn elke maandag en woensdag vanaf 13.30 uur.
Van maart t/m november is er een uitgebreide toernooikalender in de regio, zodat er nagenoeg elk weekend deelname aan een toernooi mogelijk is. Ook organiseren wij op ons eigen terrein diverse toernooien en één maal per jaar een gezellige Franse avond met barbecue. Bij ons staan gezelligheid, contacten en ontspanning voorop en pas op geruime afstand de prestatie. Daarom ook is er elke eerste vrijdag van de maanden oktober t/m maart een klaverjasavond, die om 19.30 uur aanvangt.
Als uw interesse is gewekt, heten we u graag welkom op onze speeldagen om de sfeer te proeven en een balletje mee te gooien. Spelmateriaal stellen wij tijdelijk beschikbaar en we zorgen voor begeleiding om u een beetje wegwijs te maken in de sport en de spelregels.
Jeu de boules is voornamelijk een buitensport.
Koersbal wordt binnen gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter en wel iedere vrijdag vanaf 13.30 uur.
Jeu de boules en Koersbal hebben voor ouderen en jongeren veel te bieden. Het zijn sporten voor alle leeftijden, zowel voor dames als voor heren. De sporten kunnen een ideaal ontspannend tegenwicht zijn voor de dagelijkse beslommeringen. Het zijn, zoals de meeste sporten, bewegingssporten. Er wordt echter slechts in bescheiden mate een beroep gedaan op uw lichamelijke conditie. Het zijn meer concentratiesporten, die vooral veel ontspanning bieden.

Onze accommodatie ligt op Sportpark De Bongerd – Dierensteinweg 6b – 2991 XJ Barendrecht.

Komt u dus gerust eens kijken en/of vraag om informatie bij:
Secretaris:  Sjoerd Hofstra. E-mail: s.hofstra21@chello.nl

De volledige commissie Jeu de Boules bestaat uit:

Voorzitter: Peter Bruinzeel

E-mail:  peter@bruinzeel.nl