Club van 100

Leden, oud – leden en belangstellenden, die Vitesse een warm hart toedragen kunnen lid worden van de club van 100.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om twee maal per jaar bij elkaar te komen;  een vergadering om de bestemming van het geld te bespreken en zo maar om iets gezamenlijk te doen.

Uiteindelijk bleek dat de leden het van gedachten wisselen over de bestemming van het geld meer dan voldoende vinden.

De laatste jaren heeft de Club van 100 voor Vitesse een geluidsinstallatie, een boen- schrobmachine, het speeltuintje en de luifel gerealiseerd.

Als bijdrage voor het lidmaatschap betaalt iedereen EUR 50,00 (was NLG 100,00).

Met dit geld wordt jaarlijks in overleg met het Bestuur één of meerdere doelen gekozen.

Op deze manier kunnen we op een aangename manier contact met elkaar houden en Vitesse steunen.

Vitesse en de club van 100 hebben uw lidmaatschap nodig!!

Aanmelden kan via club100@kvvitesse.nl