Wie zijn wij?

Vitesse  is opgericht in 1934 en sindsdien d korfbalclub van Barendrecht. De laatste jaren groeit de vereniging behoorlijk, vooral door een toenemend aantal jeugdleden. Er wordt dan ook veel aandacht geschonken aan de jeugdopleiding. Daarnaast hebben we een G-korfbalteam. De ‘G’ staat voor een categorie sporters die wat meer begeleiding nodig hebben. Vaak zijn dat korfballers met een verstandelijke beperking.

Vitesse  is een sportieve en gezellige vereniging, waar veel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk presteren in competitieverband, maar ook aan ontspanning tijdens nevenactiviteiten. Naast de sporten korfbal en jeu de boules worden klaverjasavonden, kinderdisco’s, boom-avonden (gezellige avonden), (school-) korfbaltoernooien, knutselavonden, jeugdkamp, sinterklaasviering, etc. georganiseerd.

Onze Hoofdsponsor

logo.jpg