Veldwacht

Zaterdag 29 september 2012                   team 3

Zaterdag 6 oktober 2012                           team 1 en 2

Zaterdag 13 oktober 2012                                     team 5

Veldwacht houdt in dat na de laatste wedstrijd alle velden worden nagelopen of alles opgeruimd is (eventueel het desbetreffende team aanspreken om hun materiaal op te ruimen), alle vuilnisbakken legen die om de velden staan. De kleedkamers nalopen, losse spullen in de afvalbak doen eventueel de douches en kleedkamers droogtrekken en de vuilniszakken vervangen.

Ieder lid van Vitesse draagt verantwoordelijkheid voor de door Vitesse beschikbaar gestelde faciliteiten, dit betreft zowel de kleding, de materialen, de accommodatie enz.

Het is de bedoeling één uur na de laatste wedstrijd de kleedkamers op slot gaan.

Van ieder lid van Vitesse wordt verwacht dat deze zaken goed verzorgt, onderhouden, gebruikt en opgeruimd worden. VITESSE  is van ons allemaal.

Hartelijk dank hiervoor,

Kantinecommissie.