Dit seizoen zijn alle wedstrijdformulieren ook digitaal te vinden op de website. Je kan ze hier downloaden. Voor dit seizoen heb ik alle formulieren nog afgedrukt, die worden vanavond in de wedstrijdmappen gedaan. Hetzelfde zal ik komend zaalseizoen ook nog doen. Willen jullie aan mij doorgeven als ik voor het zaalseizoen voor jullie team geen formulieren hoef af te drukken omdat jullie het zelf regelen? Dit scheelt de vereniging in afdrukkosten en mij aan tijd.

De mogelijkheid tot het digitaal aanmaken van de wedstrijdformulieren is er voor alle verenigingen, hiervoor kan er contact met mij worden opgenomen