Lieve papa’s, mama’s en jeugdleden van Vitesse,

Zaterdag 26 mei speelt de selectie haar laatste thuiswedstrijd van dit veldseizoen. Na deze wedstrijd willen wij jullie graag opnieuw bedanken voor jullie support het afgelopen seizoen. Omdat het vorige keer zo’n groot succes was, willen wij ook dit keer weer pannenkoeken voor alle kangoeroes, F, E, D en C-spelers bakken.

Vanaf 18.00 zullen de eerste pannenkoeken op tafel staan. We hopen natuurlijk dat jullie zaterdag 26 mei allemaal pannenkoeken met ons komen eten.

Lijkt het je leuk om gratis pannenkoeken te komen eten bij Vitesse, laat dit dan uiterlijk donderdag 24 mei even aan je trainer weten.

Groetjes van de selectie.