Middels dit bericht willen wij kenbaar maken dat er volgend jaar een groot gat ontstaat in de bezetting van de CTZ. Niels zal na een aantal jaar zijn CTZ taken naast zich neerleggen en Paul zal ook stoppen.

De bezetting voor 2018-2019 lijkt te gaan bestaan uit:
Remon – Coordinator senioren 3,4,5,6 en junioren
Yerman – Coordinator C en D
Sharlynn – Coördinator E en F
Ruben – Wedstrijdsecretaris

Met deze onvolledige bezetting is het onmogelijk om stappen vooruit te maken met Vitesse, alle lopende zaken op te pakken en/of überhaupt een teamindeling voor het jaar 2019-2020 te maken. Het is dan ook maar zeer de vraag of deze groep zijn/haar functie blijft bekleden als er richting het nieuwe seizoen geen versterkingen komen.

Een CTZ met een bezetting van minimaal zeven personen is essentieel voor Vitesse en daarom doen wij ook een dringende oproep aan alle leden/betrokkenen van Vitesse om de afweging te maken of een functie binnen de CTZ iets voor jou is. Gezocht worden een Voorzitter CTZ(tevens bestuurslid), Coördinator B en liefst twee leden voor het technische beleid.

Wij zouden het ontzettend jammer vinden als de CTZ volgend seizoen geen tijd meer heeft om ondersteuning te geven aan de trainers, in gesprek te gaan met ouders om onze keuzes toe te lichten, clinics te organiseren, evaluaties te doen met selectiespelers en nog veel meer.

Mocht je de CTZ willen versterken dan gaan wij graag met je in gesprek. Mocht je twijfelen of de CTZ iets voor je is dan gaan wij graag met je in gesprek. Mocht je geen plaats willen nemen in de CTZ, maar wel een idee hebben hoe wij de CTZ beter kunnen inrichten, ook dan gaan wij ook graag met je in gesprek.

Contact kan via CTZ@kvvitesse.nl of spreek ons een keer aan bij Vitesse!

De CTZ