Tijdens de zomerstop wordt er bij Vitesse druk doorgewerkt aan het realiseren van de nieuwe velden waarover eerder gecommuniceerd is.
Zie op onderstaande foto’s wat de huidige status van de velden is. Het nieuwe hoofdveld moet een ware Vitesse-arena worden.

Om dit waar te kunnen maken willen we rond het gehele hoofdveld sponsordoeken ophangen om dit arena-gevoel te creëren.
Naast de huidige sponsoren zoeken we nog sponsoren om dit waar te kunnen maken. Hierbij willen we graag een beroep doen op Vitesse-leden:

Voor €350 per jaar hangt uw sponsordoek langs het nieuwe hoofdveld! Voor bedrijven een kleine investering denken we en daarnaast levert het extra aandacht op.

Wij gaan ons best doen om het hoofdveld vol met doeken te krijgen, maar hebben dus jullie hulp nodig.
Ken je familie of vrienden die jouw korfbalclub willen sponsoren middels een sponsordoek? Dan komen we graag met jullie in contact!

Mail naar sponsoring@kvvitesse.nl of bel/WhatsApp naar Christian van Helden (06-22234069) of Sebastiaan Berkman (06-15667895)