Aanstaande zaterdag staan alweer de laatste veldwedstrijden van de competitie op het programma, en nadert het seizoen daarmee het einde. Veel teams strijden nog om kampioenschappen en/of NK’s, en uiteraard hebben we ook nog een slotdag in het verschiet! Hier alvast wat informatie omtrent de trainingen aan het slot van het seizoen.

Tot en met de slotdag is er voor alle teams de mogelijkheid om door te trainen. De vrijheid ligt bij trainers om in overleg met spelers/ouders de volledige 2 weken door te trainen, of te kiezen om eerder te stoppen. Let wel op, train jij met jouw team normaal als eerst en haal jij de sleutel op bij een sleuteladres, geef dan aan degene die normaal na jou komt dat je die dag niet traint! Dit om verwarring te voorkomen.

Na de slotdag zal er in verschillende leeftijdscategorieën nog 2 weken door getraind worden in verband met de selecties voor het komende seizoen. Dit gaat op voor Vitesse A1/2, Vitesse B1/2 en Vitesse C1/2. De spelers die op deze trainingen worden verwacht krijgen hier op korte termijn een uitnodiging voor.

Tot slot streven wij er naar om voor de slotdag de teamindelingen voor het komende seizoen bekend te maken.

Namens de CTZ wensen wij iedereen een mooi slot van het seizoen toe!

 

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.