Donderdag 21 juni a.s. is Vitesse gastvrouw voor het Nieuw-Zeelandse korfbalteam onder 17.

De Kiwi talenten zijn afgelopen weekend in Nederland aangekomen en spelen op 23 en 24 juni in Eindhoven op het WK onder 17. Als voorbereiding daarop oefenen de Nieuw-Zeelanders tegen ons eigen Vitesse B1! Omdat het WK indoor is, spelen we deze oefenwedstrijd ook binnen, en wel in de Bongerdhal op 21 juni om 19.30 uur.

Op de dag zelf ontvangt Vitesse de spelers en staf in ons clubhuis, waarna een avontuurlijke fietstocht door Rotterdam en bezoek aan de Euromast gepland zijn. Na een maaltijd in de kantine samen met onze B1 wandelen we naar de sporthal voor de oefenwedstrijd.

Een unieke kans om onze B1 internationaal aan het werk te zien. Daarom een oproep aan alle supporters: laten we de Bongerdhal vullen en voor een geweldige sfeer zorgen!
Donderdag 21 juni om 19.30 uur in de Bongerdhal, we rekenen op jullie steun en sfeer

De selectie onder 17 van Nieuw-Zeeland

Leo van der Pol, Robin van der Pol en Martijn Kooij