Vrijdagavond is het dan zo ver! Tijdens het Sportgala deelt de gemeente de sportprijzen 2018 uit. Vanuit onze club zijn ook dit jaar clubmensen genomineerd.

In de categorie sportbestuurder van het jaar is dit Peter Bruinzeel, bestuurslid van de club en voorzitter van onze Jeu de Boules! Als sportvrijwilliger van het jaar is dit, hoe kan het ook anders, Sjaak den Otter. En als prachtige afsluiting van de lijst is het Vitesse G-team genomineerd voor gehandicapte sporter(s) van het jaar!

Wij zijn als Vitesse al heel trots op al onze sporters en vrijwilligers die altijd klaar staan om prestaties te leveren, zowel in als buiten het veld! Dus wij hopen dat, net als vorig jaar Vitesse A1, ook zij de prijzen mogen binnenslepen!

Kom vrijdag 16 februari a.s. naar het Kruispunt om deze feestelijke avond bij te wonen en onze genomineerden te supporten.

Wij wensen alle genomineerden een mooie avond!