Beste leden,

Volgende week donderdag (21 juni) zijn wij gastheer voor de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland (onder 17). Gedurende deze dag zullen wij als Vitesse een rondleiding geven door Rotterdan en een bezoek brengen aan de Euromast om vervolgens de dag af te sluiten met een wedstrijd tegen onze B1!

Nu hebben wij een klein probleempje en we hopen op jullie hulp! Wij zoeken nog vervoer voor +/- 15 man (4 auto’s) om van de Bongerd naar de Erasmusbrug te gaan en weer terug. We vertrekken om 12.30h richting Rotterdan en zouden graag rond 16.30h opgehaald worden bij de Erasmusbrug.

Het is ook geen probleem om alleen te halen of alleen te brengen!

Wil je ons helpen kan je een mailtje sturen naar activiteiten@kvvitesse.nl

Alvast bedankt namens de Kiwi’s.