Beste leden van Vitesse,

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten spelen wij volgend jaar met z’n allen in een onwijs mooie, nieuwe kleding lijn. Nadat we deze zomer afscheid gaan nemen van onze huidige lijn van Hummel, zullen wij vanaf het begin van komend seizoen gaan spelen in een speciaal voor ons ontworpen shirt. Hiernaast zullen ook de nieuwe trainingspakken en inschietshirt unieke Vitesse items worden. Heel gaaf!

Dinsdag 19 juni, vanaf 19:00h kan er gepast worden in de kantine. Dan zullen ook de nieuwe trainingspakken te zien zijn, evenals een prijslijst met bijkomende kosten. Zoals op de meest recente ledenvergadering is besproken zal het wedstrijdtenue vanaf komend seizoen voor de leden zelf aangeschaft worden.

Om deze avond in goede banen te laten verlopen ben ik nog op zoek naar mensen die kunnen helpen met het passen. Wie helpt mij hiervoor uit de brand?

Heel graag tot dinsdag de 19e!