Oefenschema eerste helft veld gepubliceerd / opvolger gezocht

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en in voorbereiding hierop is het oefenschema vanaf vandaag beschikbaar op de website. Let op de F, E en D teams die zaterdag 25 augustus niet oefenen, worden wel op de vereniging verwacht in verband met clinics op de startdag. Hierover zal later meer informatie volgen. Controleer de website goed, omdat het afspraken tussen clubs betreft en de bond hier niet tussen zit wil het nog wel eens voorkomen dat er iets wordt aangepast of gecanceld.

Voor de zaal en tweede helft veld zoeken we iemand die het oefenschema in elkaar wil draaien. Hiervoor heeft Vitesse een eigen mailadres waarop de verzoeken binnen komen of verstuurd willen worden. Mocht u interesse hebben stuur dan een mail naar ctz@kvvitesse.nl . Mochten we geen positieve reacties ontvangen zullen we helaas zonder voorbereiding de zaal in moeten!