Met nog enkele dagen te gaan tot de oplevering begint het er nu toch echt op te lijken ! Groene velden die grotendeels al opgevuld zijn met zand. Het moet nog een beetje inklinken maar dat gaat zeker lukken wanneer de trainingen vanaf 20 augustus gaan losbarsten.  Het nieuwe Vitesse complex is schitterend geworden. Vitesse kan er weer jaren tegen.

Toegang tot het hoofdveld met een rooster om het ergste zand van je schoenen te krijgen wanneer je het veld verlaat. Dat is gemakkelijk ! Ook bij veld 2 en 3 ligt zo’n rooster bij de ingang/uitgang.

De dug-outs van het hoofdveld zijn aan de overkant geplaatst om zo het zicht vanuit het clubhuis op het veld vrij te houden.

Veld 3 ligt mooi beschut tegen de dijk van de Dierensteinweg aan. Ideaal voor spelers die niet zo van de wind houden.

Het zand van Veld 2 moet nog iets indalen door er met de tractor en een veger overheen te rijden.  Moet goed komen.

Diep respect voor de mannen van Nootenboom Sport die de afgelopen 8 weken in de hitte aan onze nieuwe velden hebben gewerkt. Wat zullen er veel zweetdruppels op en onder de velden liggen ! 

Zoals het er nu uitziet zullen de velden op vrijdag 10 augustus opgeleverd worden en kunnen ze in principe gebruikt worden. Wel een slag om de arm want als er iets niet goed is, mag er NIET op de velden gelopen worden. We laten jullie dit weten via de website !

Maandag 20 augustus beginnen de eerste trainingen !

 

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.