Pieter Korteweg en Harro Tamerius trainersduo KV Vitesse selectie volgend seizoen  

 

Terwijl we met elkaar gaan beginnen aan de resterende veldwedstrijden, is de CTZ al weer druk bezig met het volgende seizoen. Een van de uitdagingen was het vinden van een nieuwe trainer/coach voor Vitesse 2.  Die is gevonden in de persoon van Harro Tamerius. Pieter Korteweg blijft daarnaast aan als trainer/coach van de hoofdmacht.

 

Harro is geen onbekende in de omgeving van Vitesse. Zijn korfbalcarrière voltrok zich bij Bolnes, waar hij jarenlang selectiespeler was. Nadat hij zijn eigen korfbalschoenen aan de wilgen hing, stapte hij het trainersvak in. Daarbij stond hij een aantal jaren als trainer/coach langs de lijn bij KCR 2, waarmee hij verschillende keren kampioen werd. De ploeg klom onder zijn leiding op van de 3e naar de reserve overgangsklasse. Een uiterst knappe prestatie!

 

CTZ-voorzitter Walter Snoei is blij met deze nieuwe aanwinst. “Met Pieter Korteweg, die aanblijft als hoofdcoach, en Harro Tamerius hebben we in onze ogen een geschikt koppel voor de groep staan.” Ook huidig coach Pieter Korteweg, die volgend jaar wederom voor deze groep staat, verheugt zich op de samenwerking.  Harro zelf sluit zich daar volledig bij aan: “Ik vind het een mooie uitdaging om te werken met een jonge en ambitieuze groep en te kijken waar zij denken dat hun grens ligt.”.   

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.