Beste Vitesse speler, speelster,

Met ingang van het nieuwe veldseizoen 2018/2019 is het voor alle korfballers in de A-junioren en Senioren leeftijdscategorie verplicht om in bezit te zijn van een spelregelbewijs. Zonder dit bewijs mag je niet deelnemen aan wedstrijden. Elke speler wordt geacht de spelregels van Korfbal te kennen en te begrijpen.

Op de website www.korfbalmasterz.nl wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste spelregels goed tot je kan nemen. Door veel te oefenen moet je in staat geacht worden om zonder veel moeite de spelregeltest te volbrengen.  

Voor het halen van je spelregelbewijs is een account nodig die je kan opvragen bij de ledenadministratie. Email :   ledenadministratie@kvvitesse.nl Maar lees eerst even alle informatie op de website van korfbalmasterz. Zoals gezegd, zonder spelregelbewijs kan en mag je geen wedstrijden spelen ! Stel het halen van je spelregelbewijs niet uit en ga er zo snel mogelijk mee aan de slag. Het is niet heel ingewikkeld maar er kunnen soms verrassende zaken aan de orde komen.  Heb je nog vragen over het spelregelbewijs, neem dan gerust contact met me op:  voorzitter@kvvitesse.nl      Let op : deadline is 24 augustus 2018, je hebt dus nog twee maanden vanaf nu!  

Succes ! Sportieve groet, Leo Visser

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.