Komende zaterdag mogen de toppers van de D1 en C1 aantreden op het NK korfbal! De D1 neemt het in Koog aan de Zaan op tegen de overige 7 beste D teams van Nederland en de C1 reist af naar Harderwijk om daar te stralen.

Hoewel alle ouders meegaan om de kinderen en trainers aan te moedigen is het natuurlijk ook leuk als er nog meer supporters afreizen. Daarom hebben wij als ouders in samenwerking met een aantal fantastische sponsoren maar liefst 2 bussen geregeld om af te reizen naar Koog aan de Zaan en Harderwijk. De bussen vertrekken om 8.00 vanaf het veld en naar verwachting zijn we rond 18.00 weer terug.

Vind jij het leuk om met ons mee te gaan? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar nkc1d1@kvvitesse.nl en vergeet daarbij niet te vermelden met welke bus je mee wilt. De kosten voor de bus zullen tussen de 10 en 15 euro liggen. Let op Vol=Vol dus geef je snel op!

(de definitieve prijs is ook een beetje afhankelijk van het aantal reizigers)

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.