Afgelopen vrijdag was het zo ver: de sportprijzen van de gemeente Barendrecht werden uitgereikt. Het Kruispunt was goed gevuld met genomineerden en sportliefhebbers. De spanning was voelbaar. Wie gaan er met de prijzen vandoor?

De avond startte met twee categorieën waarin Vitesse een genomineerde had. Eerst de Sportvrijwilliger van het jaar. En onze Sjaak den Otter mocht de prijs in ontvangst nemen. Een prachtige waardering voor vele jaren inzet en clubliefde.

De tweede prijs was voor de sportbestuurder. Opnieuw konden de Vitesse handen in de lucht. Peter Bruinzeel, voorzitter van de Jeu de Boules en bestuurslid , kreeg de prijs voor zijn jarenlange inzet voor verschillende sporten en bestuursniveaus.

De laatste categorie met een Vitesse nominatie was nieuw dit jaar: gehandicapte sporter/sportploeg. De G1 was hier een trotse groep genomineerden. Hoewel zij niet de prijswinnaar waren, ontvingen zij wel een prachtige blijk van waardering uit handen van burgemeester Van Belzen.

Het was een prachtige avond waarin de sport centraal stond en vele mensen op een bijzonder manier in het zonnetje werden gezet. Wij feliciteren de winnaars nogmaals van harte.

Het bestuur

Voor nog meer foto’s van Jordi Menheer kijk op de website van Barendrecht Nu. (BarendrechtNU.nl)