Teamindelingen en trainersoverzicht 2017-2018 TOTAAL

Bij deze kunnen wij jullie het totaaloverzicht van de teamindelingen presenteren, zoals in een eerder bericht gezegd, was het in de laatste weken nog flink sleutelen, waardoor wij ons genoodzaakt voelden om de teamindelingen eerst gedeeltelijk te plaatsen. Nu is de teamindeling compleet en kunt u in onderstaande stukken lezen hoe deze tot stand is gekomen. Mochten er in de zomerperiode nog eventuele aanmeldingen/opzeggingen plaatsvinden, behouden wij ons de mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen.

Zoals in het trainersoverzicht is te zien, missen wij nog het nodige aantal trainers. Lijkt het u leuk om aan een van deze vacatures (gedeeltelijk) invulling te geven? Stuur dan een mailtje naar ctz@kvvitesse.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Toelichting op de algemene selectieprocedure

Het gehele jaar werken wij met een concept indeling voor het volgende seizoen, waarin wij de teams zo opstellen als ze op dat moment zouden moeten staan qua kwaliteit van de spelers en speelsters. Dit passen wij gedurende de loop van het seizoen steeds aan, afhankelijk van de ontwikkeling van spelers. Zo kan het zijn dat een kind dat net nieuw in de E’tjes komt korfballen start in het laagste team, maar het jaar erna meerdere teams hoger ingedeeld wordt, als hij of zij zich sterk ontwikkelt. Ieder jaar worden de teams op deze manier opnieuw ingedeeld, en worden de kinderen op het juiste niveau ingedeeld. Deze concept indeling leggen wij aan het einde van de zaalcompetitie voor aan de coaches van de teams, die hier hun feedback op kunnen geven aan de hand van wat zij zelf zien van de spelers en speelsters.

Vervolgens wordt tijdens de laatste helft van de veldcompetitie de laatste hand gelegd aan de indeling en worden eventuele twijfelgevallen extra bekeken.

Teamindeling senioren

De uiteindelijke teamindelingen bij de teams tot en met het 4e worden na de zomer vastgesteld. Ook moeten er bij Vitesse 1/2 in de voorbereiding op het seizoen 17/18 nog een aantal spelers moeten afvallen. Deze afvallers krijgen hun plaats in Vitesse 3. Vitesse 3/4 is daarmee dan ook ingedeeld. We, de CTZ, zullen bij deze selectieprocedures onze rol hebben en in overleg met de trainers komen tot de nodige keuzes. Vitesse 1 en 2 zullen gezamenlijk gaan bestaan uit 9 heren en 9 dames. Vitesse 3 en 4 uit 11 heren en 10 dames.

 

Bij Vitesse 5 en 6 is de teamindeling inmiddels vastgesteld. Beide teams gaan met 6 heren en 5 dames spelen. Er is bij deze teams met name ingedeeld naar leeftijd, omdat er in Vitesse 6 veel spelers zitten die vervroegd naar de senioren gaan. Wij hebben zo geprobeerd teams te creëren, waarin iedereen zich thuis en op zijn plek kan voelen.

 

Teamindeling junioren

Wij zouden dit jaar eigenlijk met drie juniorenteams starten, echter door een aantal late afmeldingen, was dit niet meer mogelijk. Dit is ook de reden dat het langer heeft geduurd om deze teamindeling te publiceren. Wij hebben met iedereen gesproken die normaal gesproken in de A3 had gezeten. Uiteindelijk is besloten om alle spelers die al in dit team speelden, door te schuiven naar de senioren en alle spelers die volgend jaar eerstejaars A zouden worden, in de B te laten. Wij beseffen ons dat dit geen ideale situatie is, maar in het belang van deze spelers is dit wel de beste oplossing.

Dit betekent dat wij twee juniorenteams overhouden en de trainers zullen in samenspraak met het CTZ de uiteindelijke opstelling hiervoor gaan formeren in de selectieperiode. Voor deze teams zijn in totaal 10 dames en 9 heren geselecteerd.

 

Teamindeling B-jeugd

Op dit moment worden er bij de B1/B2 selectietrainingen gehouden om het beeld over een aantal spelers wat duidelijker te krijgen. Zij spelen op dit moment in een selectie van 10 dames en 10 heren. Er moet hiervan nog 1 dame en 1 heer afvallen naar de B3. Ook hier zullen de trainers in overleg met de CTZ tot een uiteindelijke opstelling komen. Uiteindelijk zullen er 4 heren en 4 dames in de B1 gaan spelen, 5 heren en 5 dames in de B2 en 4 heren en 5 dames in de B3.

 

Teamindeling C-jeugd

Het komende jaar gaan we bij Vitesse spelen met 4 C-teams. Op dit moment zijn hier 32 spelers voor, waardoor we in alle teams met 8 spelers gaan starten.

We hebben hier een groot verschil in dame/heer verhouding. 23Dames om 10heren. Hierdoor lukt het uiteraard niet om in elk team zowel voldoende heren als dames te krijgen. In de C1 zullen 4heren en 4dames spelen, dit omdat dit regels zijn vanuit de KNKV. Vanaf de C2 worden de teams ingedeeld op sterkte. Hierin wordt dus in eerste instantie niet gekeken naar het geslacht, behalve dat er altijd voldoende dames in het veld moeten staan.

Er is ervoor gekozen om dit jaar de starten met een selectie voor de teams van de C1 en C2. Zoals jullie eerder al hebben gezien, staat er dit jaar een nieuwe trainer van buiten Vitesse op de C1. We willen hem graag de tijd geven om de groep te leren kennen en daarom starten we voor de zomer al met trainingen. De CTZ zal hierna de teams van het nieuwe seizoen bekend maken. De trainingen van deze twee weken zijn hierin een klein onderdeel, maar uiteraard is de basis al gelegd in het gehele seizoen en zullen daar de beslissingen voornamelijk op gemaakt worden. Zoals jullie kunnen zien zullen er nog 3 personen van de C1/2 groep teruggaan richting de C3.

Alle personen in de C1/2 groep hebben een mail ontvangen met de uitnodiging voor de trainingen.

 

D-jeugd

Op basis van het afgelopen seizoen zijn er bij de D-jeugd drie teams samengesteld. Dit is gebeurd op basis van de meningen van Technisch Coördinatoren en de meningen van verschillende coaches door het seizoen heen. Zoals u kunt zien zitten er bij de D2 minder heren in het team dan gebruikelijk, dit is gedaan met de reden dat de kwaliteitsverschillen tussen de dames en heren erg groot zijn. Op deze manier hebben wij zulke evenwichtig mogelijke teams geformeerd.

Bij de D-jeugd zijn er een aantal nieuwe leden bijgekomen, deze hebben wij in de laatste weken van het seizoen uitvoerig in actie kunnen zien, waardoor er een volledig beeld is ontstaan van de D-groep.

 

E- en F-jeugd

De F- en E-teams zijn dit jaar weer samengesteld na overleg met verschillende personen. Dit jaar hebben we er weer voor gekozen om minimaal twee dames in ieder team te doen. De regel vanuit het KNKV houdt in dat er iedere tien minuten tenminste één dame in het veld moet staan.

Jonge kinderen ontwikkelen zich op een snel tempo, daarnaast zien we dat er in de F- en E-categorie regelmatig spelers bijkomen. Zodra er een overgang plaats vindt van veld naar zaal of van zaal naar veld zullen we daarom weer opnieuw naar de teamindelingen gaan kijken.

De F-categorie bestaat op dit moment nog uit acht spelers. Dit is eigenlijk net te krap, hierdoor zullen we wellicht de eerste weken nog een beroep doen op E-spelers om een wedstrijd te komen invallen bij de F.

 

In de bijlages van dit stuk, kunt u de teamindeling en het actuele trainersoverzicht vinden. Voor de teamindelingen zie onder aan deze tekst.

Ook het trainingsschema en het oefenprogramma zal snel op de site te vinden zijn.

 

Mocht je nog een vraag hebben kan je terecht bij de CTZ, stuur een mailtje naar ctz@kvvitesse.nl

 

Een fijne vakantie toegewenst!

 

De Commissie Technische Zaken.

 

Teamindeling 2017/2018

 

Selectie (1/2)

Vitesse 1 Pieter Korteweg

Vitesse 2 = Harro Tamerius

Heren Dames
Berkman, Sebastiaan Bodde, Lisanne
Genderen, Yerman van Genderen, Sharlynn van
Helden, Christian van Jabaaij, Brenda
Helden, Nathan van Jansen, Nicki
Helden, Stefan van Jhinkoe Rai, Devi
Honkoop, Marc Luijendijk, Eline
Pol, Dennis van der Meijboom, Esmeralda
Pol, Robin van der Mikkers Lisette
Senff, Matthijs Mikkers Suzanne
Tchang, Shihfa Schelde, Lisa van der
Visser, Ruben  
Willemsteijn, Luc  

 

Selectie (3/4)

Vitesse 3 vacature

Vitesse 4 vacature

Heren Dames
Afvaller selectie Afvaller selectie
Afvaller selectie Boschma, Judith
Afvaller selectie Buurman, Tamara
Bodde, Bart Hirschfeld, Stephanie
Boschma, Tom Kok, Lynette
Delft, Bob van Tol, Iris van
Dubbeldam, Christiaan Tol, Miranda van
Lambregtse, Ewout Vermeulen, Claudia
Maijer, Nick Willemsteijn, Ashley
Nugteren, Sjoerd Zwaal, Andrea
Zevenhuijzen, Rutger  

 

Vitesse 5

vacature

Heren Dames
Boot, Martijn Bunk, Anne
Bunk, Arjan Bunk, Ingrid
Coolegem, Remon Hoogwerf, Kitty
Nieuwland, Marcel Tholen, Monique van der
Nobel, Stefan Vries, Marieke de
Schenk, Raymond  
   
   
Vitesse 6

vacature

Da Gruz Goncalves, Nino Blok, Linda
Graafland, Jos Groot, Babette de
Hoogervorst, Lars Jabaaij, Denise
Oosterom, Guido Jabaaij, Saskia
Voogd, Duncan de Milot, Shirena
Zwaag, Job van der  

 

Vitesse A1/A2 selectie

Vitesse A1 Mario Booij en Dennis van der Pol

Vitesse A2 = Yerman van Genderen

Heren Dames
Aulman, Thomas Groot, Lidewei de
Baas, Jarno Jansen, Maxime
Jagt, Kevin van der Kooij, Elianne
Kooij, Martijn Luijendijk, Anne
Maten, Jeffrey van der Nab, Dominique
Nijssen, Stefan Nol, Iris van der
Stegenga, Ruben Poel, Marel
Vries, Pieter de Rieske, Femke
Wit, Richard de Visser, Amber
  Visser, Femke

 

Vitesse B1/B2 selectie

Vitesse B1 Lisette Mikkers en Ruben Visser

Vitesse B2 Nathan van Helden en Patricia de Reus

Heren Dames
Hommersom, Joost Aulman, Marije
Huisman, Stef Capellen, Susan van
Ibrahim, Rauf Haan, Daniek
Marras, Titziano Kasius, Marit
Stolk, Martijn Krommenhoek, Megan
Tholen, Kevin van der Nijssen, Tamara
Vrijmoet, Mike Nol, Tara van der
Wagemakers, Glenn Oosterlaken, Eline
Wel, Martijn van der Pol, Fleur van der
Werkhoven, Tim van Theodasiadis, Lenna

 

Vitesse B3

vacature

Heren Dames
Afvaller B1/B2 Afvaller B1/B2
Menheere, Damian Held, Julia
Post, Robbin Langerak, Evy
Roos, Thijmen Tholen, Sharon van der
  Timmer, Julia
   
   
   

 

Vitesse C1/C2 selectie
Vitesse C1 Dennis van Kooten en Robin van der PolVitesse C2 vacature en vacature
Heren Dames
Aliet, Colin Alebeek, Amber van
Dauvillier, Stephane Bal, Robin
Kasius, Stijn Bezemer, Sanne
Molenaar, Lars Boef, Josje den
Ouden, Fabian den Hof, Eliza van t
Roterman, Timon Hof, Nienke van t
  Leer, Elena van der
  Ras, Yara
  Reus, Isabella
  Roos, Feline
  Sip, Rebecca
  Stoop, Femke
  Tichelaar, Luna
  Toussaint, Femke

 

Vitesse C3
Remon Coolegem en Martijn Kooij
Heren Dames
Jagt, Dylan van der Duin, Sterre van
Visser, Sjoerd Lagendijk, Jill
Vries, Martijn de  
4 afvallers vanuit de C1/C2

 

Vitesse C4 Etienne Cuijnen en vacature
Dames Heren
Bank, Emma Schelven, Quinten van
Cuijnen, Daphne  
Driel, Elina van  
Haterd, Kimberly van  
Ketelaar, Eline  
Roterman, Quinty  

 

Vitesse D1
Sharlynn van Genderen en Thomas Aulman
Heren Dames
Bremmer, Thijs Aliet, Alana
Fokkens, Deco Schaik, Lily-ann
Snoei, Lars Schelven, Lara van
Stoop, Janick Wolleswinkel, Eva
Terwijn, Nick  

 

Vitesse D2 Tamara Buurman en vacature
Heren Dames
Buurman, Maikel Haterd, Laura van den
Dorsman, Jorgen Jongenotter, Anna
Haan, Boaz de Schenk, Naomi
Hoorn, Tim ten  
Staal, Ryan  
Volk, Bas  

 

Vitesse D3 Vacature en vacature
Heren Dames
Leeuwen, Tim van Aandeweg, Vera
Maaskant, Jonas Gangelhof, Yasmine
Rackwitsz, Sven Graaf, Nienke de
Taffijn, Max Pater, Luna

 

Vitesse E1
Iris van Tol en Richard de Wit
Heren Dames
Dauvillier, Lauric Koster, Sophie
Maaskant, Mattias Molenaar, Tara
Roterman, Stijn  

 

Vitesse E2
Kevin van der Jagt en Jarno Baas
Heren Dames
Leun, Sven van der Bal, Anouk
Siemann, Luuk Kapteijn, Vera
Vrijmoet, Sander  

 

Vitesse E3
Femke Visser en Dominique Nab
Heren Dames
Hoorn, Rens ten Haan, Sara de
Kuiper, Elmar Lips, Sophie
Snoei, Kjeld Moor, Nienke de

 

Vitesse E4
Devi Jhinkoe-rai en Brenda Jabaaij
Heren Dames
Gangelhof, Tristan Alonso dos santos, Inez
Jongenotter, Coen Vermaire, Esmee
Nuijen, Luuk  
Siemann, Thom  

 

Vitesse E5
Anne Bunk en Elianne Kooij
Heren Dames
Duine, Steven Dool, Hanne van den
Rijneveld, Simon Kock, Fiene
  Stroop, Nora

 

Vitesse F1
Cindy Hameete en Ashley Willemsteijn
Heren Dames
Kapteijn, Brian Hameete, Nikki
  Kuiper, Lotte
  Vreugenhil, Abigail

 

Vitesse F2 vacature en vacature
Heren Dames
Werkhoven, Rick van Kock, Mare de
Tesfa Naomi

 

Vitesse G1 Bart Boddé
Heren Dames
Heijkoop, Robin Barendregt, Anneke
Klein, Ricardo Beukers, Gerine
Kroon, Delano Ginkel, Eveline van
Schollaart, Remco Kok, Anouk
Sintnicolaas, Leon Mark, Iris van der
  Ottevanger, Julie
  Peek, Samantha
  Wayenburg, Sacha van

 

Vitesse G1 Bart Boddé
Heren Dames  
Heijkoop, Robin Barendregt, Anneke  
Klein, Ricardo Beukers, Gerine  
Kroon, Delano Ginkel, Eveline van  
Schollaart, Remco Kok, Anouk  
Sintnicolaas, Leon Mark, Iris van der  
  Ottevanger, Julie  
  Peek, Samantha  
  Wayenburg, Sacha van  

 

 

 

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.