Van maandag 11 juni tot donderdag 14 juni staat de Barendrechtse avondvierdaagse weer op het programma! Voor het eerst nemen wij vanuit KV Vitesse ook deel aan dit evenement.

Wij hebben er echt onwijs veel zin in om samen met zoveel mogelijk leden mee te kunnen lopen. Jij ook? Leg dan snel je Vitesse shirt klaar, verruil je veldschoenen voor je wandelschoenen, roep je teamgenootjes op om mee te lopen en meld je snel aan. Wie weet loopt je trainer zelfs wel een avond mee of komen we Vito onderweg tegen! Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje langs de route.

Doe je mee? Vul dan het formulier in en vergeet daar niet in te zetten voor de hoeveelste keer je deelneemt zodat we de juiste medaille voor je kunnen bestellen. De kosten bedragen 5 euro (dit is alleen de prijs van de medaille).

We vertrekken vanaf het Inge de Bruijn zwembad maar hoe laat horen we later. Oh ja en tijdens het wandelen zijn je ouders/verzorgers uiteraard voor je verantwoordelijk. 

Lijkt je het leuk om als begeleider te helpen door mee te lopen of door wat lekkers uit te delen langs de route? Stuur dan een mailtje naar activiteiten@kvvitesse.nl

Groeten De Activiteitencommissie

Link naar het formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7n3_kr4RY7R-eLZiYvo3DojPschFcHExQZykYxmU0se8bUQ/viewform?c=0&w=1 

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.