Vitesse 2 wint beladen streekderby tegen KCR 3

http://www.kvvitesse.nl/sponsoring/huidige-sponsoren

Vitesse 2 heeft uit twee wedstrijden de volle buit te pakken. Ondanks goed spel van de bezoekende ploeg KCR 3 trok de ploeg van Harro Tamerius aan het langste eind (22-15).

KCR begon wervelend aan de wedstrijd. De Ridderkerkers legden veel energie in de wedstrijd en zetten de kansen om in knappe goals. Beide teams waren in de beginfase erg productief, waardoor de ploegen in evenwicht bleven. Vitesse en KCR namen beurtelings voorzichtig de voorsprong, maar konden beiden geen genadeklap geven.

Vitesse 2 legde het betere spel op de mat. Toch weigerde het lastige KCR los te laten. Het gaf niet op, ondanks een voorsprong van vier doelpunten van de Barendrechters. Voor de neutrale supporter was het een geweldige wedstrijd om te zien. Het spel ging op en neer en bij vlagen speelden de teams in een moordend tempo. Op het veld heerste toch een grimmige sfeer. Kleine overtredingen leidden tot frustraties. Vitesse was echter de slimmere ploeg en speelde de wedstrijd volwassen uit. In de slotfase was de motor van KCR leeg en kon Vitesse de wedstrijd rustig uitspelen.

Door de overwinning staat Vitesse 2 alleen op kop. Volgende week gaat de ploeg echter op bezoek bij Roda 2. Roda heeft slechts één punt minder dan de Barendrechters, dus het belooft nu al een wedstrijd te worden om van te smullen. De ploegen treden om 14:00 aan in Westzaan.

 

http://www.kvvitesse.nl/sponsoring/huidige-sponsoren

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.