Vitesse A1 draagt na vijf speelronden nog steeds de rode lantaarn in de hoofdklasse. KCC A1 kwam op bezoek en was met 15-28 te sterk. Hierdoor blijft Vitesse puntloos.

De Capellenaren, onder leiding van oud-Vitessenaar Niels Molendijk, hadden de punten eveneens hard nodig om te ontvluchten uit de onderste regionen. KCC beschikt over een fysiek sterke ploeg. Daar hadden de Barendrechters het lastig mee. KCC bleef rebounds pakken en kon zodoende makkelijk tot doelpunten komen.

Vitesse begon zelf niet scherp. Vooraf besproken afspraken werden niet nagekomen en het speelde KCC in de kaart. Aanvallend kon het geen potten breken, mede door de pressie van de ploeg uit Capelle. Na de rust lieten de zwart-witten de touwtjes wat vieren en zo kon de ploeg van coaches Mario en Dennis nog wat doelpuntjes meepikken.

Volgende week wacht de Barendrechters weer een hele karwei. De ploeg gaat op bezoek bij koploper Fortuna A1. De wedstrijd begint om 15:00 uur in Delft.

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.