Na het behalen van het kampioenschap op het veld werd door sommige spelers van de D1 al voor aanvang van de zaalcompetitie een doel gesteld, of beter gezegd meerdere doelen. Wederom kampioen worden, de beker winnen en een goed NK spelen, een team met een missie dus.

In het bekertoernooi werd in de halve finale helaas verloren van de latere winnaar, nog twee doelen om voor te spelen dus. Te beginnen as zaterdag met een heuse kampioenskraker, de nr. 1 Vriendenschaar D1 tegen nr. 2 Vitesse D1, het verschil op de ranglijst voorafgaand aan deze wedstrijd is welgeteld 1 punt. De vorige wedstrijd tussen deze twee teams werd met een minimaal verschil van 1 doelpunt gewonnen door Vriendenschaar. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden as zaterdag. Niet geheel onbelangrijk de winnaar van dit duel is kampioen en mag een week later aantreden op het NK.

Kom allen as zaterdag Vitesse D1 aanmoedigen bij het volbrengen van dit deel van hun missie. De wedstrijd begint om 11.00 uur in de Appelgaard in Hardinxveld.       Tot zaterdag!!!!!!