Let op: Vitesse komt deze week ook doordeweeks in actie

 

Waar normaal alle duels op zaterdag worden gespeeld, komen verschillende ploegen van Vitesse deze week ook ’s avonds in actie.

 

Dinsdag 20:15 Vitesse 2 – IJsselvogels 2

Vitesse 2 liet afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen de punten liggen, waar IJsselvogels 2 juist de eerste punten pakte. Om de gedeelde koppositie weer in beslag te nemen zal Vitesse, het eerder vanwege het weer gestaakte duel, tegen de Moordrechters moeten winnen.

 

Woensdag 19:30 Vitesse A1 – Deetos A1

Door de klinkende 14-41 zege van Vitesse A1 op KOAG A1 wist de ploeg van Mario en Dennis zich de plaatsen voor de volgende bekerronde. Hier ontmoet het een oude bekende, aangezien voorgaande jaren ook al tegen Deetos werd gespeeld in de beker. Eerder dit seizoen vond al een ontmoeting plaats tussen de ploegen die eindigde in 26-12 voor Deetos. Aan Vitesse A1 om te laten zien dat het sinds dit eerste duel in de Hoofdklasse stappen heeft gezet.

 

Woensdag 20:45 Vitesse 4 – PKC 6

Voor Vitesse 4 is dit duel een mooie krachtmeting. Wanneer er gewonnen wordt, zal de ploeg afstand nemen van de onderste regionen en zich melden in de subtob. Echter wanneer de ploeg hierin niet in slaagt, tegen de nummer 2 van de competitie, staat Vitesse nog maar 2 punten boven de streep.

 

Kortom support is welkom en nodig dus hopen jullie allemaal te zien deze week langs de kant!

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.