Navigeer eenvoudig

Berkman Energie Service

Op 1 mei 1903 opent Johannes Berkman zijn eerste tankstation en sindsdien is het bedrijf niet meer weg te denken uit Barendrecht en omstreken. Berkman is een energieservice en heeft op dit moment tankstations door heel Nederland. Hieronder vallen eigen Berkman tankstations, maar ook stations van particulieren die onder de naam Berkman handelen, of hun brandstoffen bij Berkman inkopen en onder hun eigen naam het tankstation behouden.

Als familiebedrijf staan de twee kernwaarden ‘persoonlijk’ en ‘betrouwbaar’ bij ons centraal. Iedereen die in contact komt met Berkman, moet dit ervaren. Persoonlijk contact, beloftes nakomen, duidelijke afspraken, geen kleine lettertjes en mocht er eens iets fout gaan altijd zorgen dat het netjes wordt opgelost. Berkman is sinds 1903 groot geworden door persoonlijke aandacht voor alles en iedereen waar het mee samenwerkt en is daarmee ook een zeer betrouwbare partner voor veel relaties.

Wij hechten als familiebedrijf veel waarde aan onze eigen omgeving. Wij zetten ons daarom voornamelijk in voor goede doelen die zich op een persoonlijke, betrokken manier inzetten voor families en gezinnen. Daarnaast vinden wij sport belangrijk om beweging te stimuleren en de gezondheid te bevorderen. Dus ook Vitesse!

Berkman Barendrecht is gevestigd op de Tuindersweg 34 en is dagelijks geopend. Bereik Berkman ook via www.berkman.nl