Terug

Vandaag, zaterdag 15 september 2018, start de Grote Clubactie. Wij doen ook weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengsten willen we onder andere gebruiken voor het maken van grote Vitesse banieren, want na de renovatie van de velden en de introductie van onze nieuwe outfit willen we ook in de zaal meer Vitessesfeer zien.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

De komende dagen krijgen alle jeugdleden t/m de C-categorie een eigen verkoopboekje uitgedeeld en kunnen ze aan de slag. Naast de losse verkoop kunnen ook dit jaar weer online loten worden gekocht via http://clubactie.nl/actie/KorfbalverenigingVitesse1. De meest succesvolle verkoper en het team dat met elkaar de meeste loten verkoopt kunnen rekenen op een mooie prijs, daarover later meer.

Vorig jaar leverde de actie een bedrag van € 1.800,- euro op, daarvan hebben we o.a. een app met oefenstof voor onze trainers kunnen aanschaffen. We hopen ook ditmaal weer op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten! Meer informatie over de actie is te vinden op https://clubactie.nl. Mocht je nog verder nog vragen hebben of krijgen over de actie, dan kun je daarvoor bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Loes & Johan Bezemer en Angelique & Walter Snoei