Terug

In memoriam Peter Bruinzeel

 

Vandaag ontvingen wij als KV Vitesse het trieste bericht dat ons enorm gewaardeerde lid, oud commissie voorzitter van de Jeu de boulers en oud bestuurder Peter Bruinzeel is overleden.

Peter was een bekend gezicht binnen sportief Barendrecht met een waslijst aan bestuurlijke en vrijwilligers functies. Pas op latere leeftijd werd hij lid van onze mooie club als jeu de boule lid, en hij heeft een aantal jaren bekwaam deze groep vertegenwoordigd als commissie-voorzitter. Daarbij is hij ook een aantal jaar bestuurder geweest in het bestuur van de club.

Ik heb persoonlijk fijne, warme en vrolijke herinneringen aan Peter. De tijd dat we samen bestuurden deed mij inzien wat een innerlijke kracht hij had.

Gezien zijn enorme staat van dienst hebben wij hem ooit voorgedragen als sportbestuurder van het jaar van onze mooie gemeente. De uitverkiezing was een walk in the park, Peter viel deze eer ten deel en dat was enorm verdiend.

Peter heeft ons verrijkt met zijn deskundigheid, rust en duidelijkheid. Ik zal altijd met een glimlach aan hem blijven denken en ben trots op het feit dat ik samen met het bestuur met hem heb mogen samenwerken. Rust zacht Peter!

Namens het bestuur van KV Vitesse
Willem Booij, voorzitter