Navigeer eenvoudig

Jeu de Boules is niet alleen een tijdloze sport. Het is ook nog eens leuk voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, iedereen kan deze sport beoefenen. Vitesse Jeu de Boules is dan ook een bloeiende vereniging met ruim 70 leden, maar er is altijd plek voor meer. Bij ons staan gezelligheid, ontspanning en contacten leggen voorop en pas daarna komt presteren.

Elke maandag- woensdag en de zaterdagmiddag kan er vanaf 13:30 gespeeld worden en is men welkom om kennis te maken met deze sport. Naast een gezellig balletje gooien met elkaar worden er ook diverse toernooien georganiseerd voor zowel onze eigen leden als met omliggende verenigingen.

Mocht u het leuk vinden dan kunt u daaraan meedoen maar niets is verplicht. Ook is er éénmaal per jaar een gezellige Franse avond met barbecue.

Deze vereniging is meer dan alleen Jeu de boules. Het hele jaar wordt er op vrijdag middag van af 13:30 uur koersbal gespeeld in de kantine

In de maanden oktober t/m maart, organiseren we elke eerste vrijdag van de maand vanaf 19:30 een klaverjasavond.

Kortom, de Jeu de Boules is een heerlijke ontspanning voor alle leeftijden. De sport is een heerlijk tegenwicht voor de dagelijkse beslommeringen. Mocht u interesse hebben om aan deze leuke activiteiten deel te nemen, kom dan gerust eens een kijkje nemen op de accommodatie of gooi even een balletje mee. De accommodatie bevindt zich op het terrein van Korfbalvereniging Vitesse in het Sportpark de Bongerd aan de Dierensteinweg 6b.

De contributie bedraagt 95,– euro per jaar. Indien u lid wilt worden klik hier voor aanmeldingsformulier.

Wilt u meer informatie dan kunt u altijd even mailen naar jeudeboules@kvvitesse.nl