Navigeer eenvoudig

Jeu de Boules is niet alleen een tijdloze sport. Het is ook nog eens leuk voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, iedereen kan deze sport beoefenen. Vitesse Jeu de Boules is dan ook een bloeiende vereniging met ruim 90 leden, maar er is altijd plek voor meer. Bij ons staan gezelligheid, ontspanning en contacten leggen voorop en pas daarna komt presteren.

Elke maandag en woensdag kan er vanaf 13:30 gespeeld worden. En naast gewoon spelen, zijn er ook diverse toernooien. Van maart t/m november is er nagenoeg elk weekend de mogelijkheid om aan een toernooi deel te nemen. Naast externe toernooien organiseren wij ook diverse toernooien op eigen terrein én is er een maal per jaar een gezellige Franse avond met barbecue.

Deze vereniging is meer dan alleen Jeu de boules. Omdat het in de maanden oktober t/m maart het laagseizoen is wat betreft de Jeu de Boules, organiseren we elke eerste vrijdag van de maand vanaf 19:30 een klaverjasavond. Ook wordt er elke vrijdag Koersbal gespeeld vanaf 13:30.

Kortom, de Jeu de Boules is een heerlijke ontspanning voor alle leeftijden. De sport is een heerlijk tegenwicht voor de dagelijkse beslommeringen, en vraagt vooral veel concentratie. Mocht u nu interesse hebben om aan deze leuke activiteiten deel te nemen, kom dan gerust eens een kijkje nemen op de accommodatie of gooi even een balletje mee. De accommodatie bevindt zich bij, wanneer u binnenkomt door de ijzeren poort, rechts van de korfbalvelden. Of stuur een mailtje naar m.postema45@tele2.nl .