Terug

Lars Molenaar keert terug bij Vitesse

De CTZ en de technische staf van Vitesse zijn blij en trots te kunnen melden dat Lars Molenaar komend seizoen deel uit zal maken van de selectie van de Barendrechtse korfballers.

De 19-jarige Molenaar keert terug bij de club waar hij al enkele jaren speelde. Als eerstejaars A-speler maakte hij de overstap naar Nieuwerkerk. De laatste jaren was hij actief in de A1 van Nieuwerkerk waarmee hij in de juniorenhoofdklasse uitkwam. Nu Molenaar junior af is en de stap naar de senioren maakt, kiest hij voor een rentree in het oranje-zwarte tenue.De technische staf van Vitesse 1 en 2 zien in Molenaar een welkome aanvulling voor de spelersgroep. Molenaar zelf kijkt uit naar zijn terugkeer. ‘Ik ben een completere speler geworden. Ik ben heel benieuwd hoe de stap naar de senioren gaat zijn. Ik wil me graag verder ontwikkelen en denk dat ik dat met deze trainers en deze spelersgroep zeker kan doen.’

Molenaar is na Demi van Herwaarden (KCR) het tweede nieuwe gezicht dat na de zomer bij Vitesse komt spelen. In de zaal komen Vitesse 1 en 2 uit in de overgangsklasse, op het veld hebben beide teams nog alle kans dat niveau ook te bereiken.

(Foto: LVEFoto.nl)