Zaterdag 25 augustus zullen de nieuwe kledingsets uitgereikt worden aan de spelers van (bijna) alle Vitesse teams.  Elk team heeft die dag wel een wedstrijd of clinic om bij te wonen en voorafgaand aan die wedstrijd of clinic, krijg je het nieuwe shirt en broek/rok uitgereikt.  Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent om de nieuwe kleding te ontvangen en aan te trekken/passen. Hierbij de prijzen van de diverse kledingstukken :

Artikel Verkoopprijs leden
*Speelshirt € 35,00
*Inschietshirt special € 35,00
*Trainingspak € 57,50
*Trainingsjack los € 37,50
*Trainingsbroek los € 27,50
*Short € 15,00
*Rokje € 25,00
*Tassen € 35,00

N.B. : Het rokje is duurder dan de short omdat er in het rokje veel meer stof verwerkt zit.

Genoemde prijzen zijn eenheidsprijzen en gelden voor alle maten.

Afhankelijk van wat er besteld is dient er direct afgerekend worden. Dit kan het liefst middels een PIN betaling.  Mocht betaling even lastig zijn, neem dan contact op met de penningmeester voor een oplossing. Komen we vast wel uit.

Vanwege productie problemen is de levering van de gesponsorde kleding verlaat. Het is nog niet precies bekend wanneer die kleding geleverd gaat worden. Alle sponsor/selectie teams wordt gevraagd om voorlopig nog even in de oude shirts te spelen (als ze die nog hebben) of een alternatief af te spreken. De trainers/coaches van die teams zullen apart geïnformeerd worden over de voortgang van de levering en de tijdelijke alternatieven.

Ook de levering van trainingspakken en inschietshirts is verlaat. Via de website houden we jullie op de hoogte van de levering. Onze leverancier doet er alles aan om de levering te bespoedigen. Excuses voor eventueel ongemak.  Op 25 augustus worden dus alleen de shirts en shorts/rokjes uitgeleverd.

Vragen stellen kan via het bestuur.

Vr. gr. Leo Visser