Korfballen is leuk. Maar activiteiten naast het sporten zijn zeker zo leuk. Vitesse heeft dan ook een tweetal activiteitencommisies die daar werk van maken.

Voor de junioren en senioren worden een openingsfeest, een Apres Ski feest, een Play Back show en regelmatig thema-avonden georganiseerd. Traditie is de Boomavond: gezellig ‘bomen’ over allerlei onderwerpen onder het genot van goede muziek en een drankje.

Speciaal voor de jeugd is er ook een activiteitencommissie. Deze organiseert een kinderbingo, knutselavonden, winterfeest, kinderdisco’s en een Sinterklaasfeest.

Klapper is de grote Play Back show met een echte wisselbeker. Alle leden – groot en klein – mogen zich voor deze avond opgeven. We beginnen eerst met onze jeugd en later op de avond krijgen ook de junioren en senioren een kans om te laten zien wat ze kunnen.

Het einde van het seizoen wordt altijd afgesloten met een gezellige dag vol activiteiten en een barbecue voor alle leden met hun familie.

De commissie bestaat uit de volgende mensen:
Angelique Snoei (Coördinator van de activiteitencommissie)
Yerman van Genderen (Senioren, A en B-activiteiten)
Martijn Kooij (Promotie, Social Media, activiteiten Senioren, A en B)
Sharlynn van Genderen (Kangoeroes t/m C-activiteiten + team van de week)
Lisette Mikkers (Kangoeroes t/m C- activiteiten + team van de week)

E-mail adres: activiteiten@kvvitesse.nl

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.