Terug

Sander den Ouden verruilt PKC voor Vitesse

 

De CTZ is zeer verheugd te melden dat Sander den Ouden zich vanaf komend seizoen Vitessenaar mag noemen. Voor de achttienjarige speler betekent het een terugkeer op het oude nest. Sander koos als C-tje voor een avontuur bij PKC waar hij dit jaar in de A1 speelde.

Bij PKC kende Sander een mooie tijd in de hoogste jeugdploegen en ontwikkelde hij zich tot een all-round-speler. Dit seizoen miste hij met de Papendrechters net de kruisfinales, op het veld behoort een nationale titel (en dus een afscheid in stijl) nog tot de mogelijkheden.

Vitesse is zeer verguld met het feit dat Sander heeft besloten terug te keren op het oude nest. Naar aanleiding van de gesprekken die we met hem voerden zijn we van mening dat Sander een welkome aanvulling is voor de selectie. Gezien zijn leeftijd moet hij nu de stap naar de senioren maken. Met de opgedane ervaringen in Papendrecht keert Sander nu met veel bagage terug in Barendrecht.

‘Ik heb erg veel zin om bij Vitesse te komen spelen’, zegt Sander over zijn terugkeer. ‘Ik heb goede gesprekken gehad en kijk er naar uit om te beginnen. Eerst nog dit seizoen afmaken bij PKC A1. Ik heb daar fijne jaren gehad en wil de club bedanken voor die periode.’

 

Welkom Sander!