http://www.kvvitesse.nl/sponsoring/huidige-sponsoren

http://www.kvvitesse.nl/sponsoring/huidige-sponsoren

Cazdak Dakbedekkingen BV / Cazdak Installatietechniek BV

Trotse hoofdsponsor van KV Vitesse sinds 2012

Cazdak Dakbedekkingen BV is een dakdekkersbedrijf die al meer dan 40 jaar actief is in de dakenbranche. Vanuit onze nieuwe vestiging (2013) in Barendrecht zetten zo’n 35 dakdekkers zich dagelijks in om onze opdrachtgevers als vastgoedbeheerders, beleggers, woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, overheidsinstanties, aannemers maar ook particulieren van dienst te zijn. Renovatie en onderhoud van platte en lichthellende daken behoren tot de kernactiviteiten van ons bedrijf, maar ook voor het aanbrengen van dakbegroening (sedumdaken) en energiebesparende dakoplossingen bent u bij Cazdak op het juiste adres. Cazdak levert zowel in technisch als esthetisch opzicht hoge kwaliteit en neemt opdrachtgevers de zorg voor het dak snel en adequaat uit handen. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, wat resulteert in een vast aanspreekpunt en de vereiste zorg en aandacht voor vragen en wensen. Onze dakdekkers zijn stuk voor stuk goed opgeleide en gekwalificeerde vakmensen, voorkomend in hun optreden en bieden het juiste kader om de groeiambities van Cazdak Dakbedekkingen BV te realiseren. Als lid van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) weet Cazdak zich verzekerd van scherpe inkoop, uitwisseling van expertise en de juiste professionele uitstraling in de markt.

Voor een snelle en adequate afhandeling van lekkageklachten hebben wij onze aparte afdeling Dakbehoud Nederland opgericht. Dakbehoud Nederland draagt op een professionele wijze zorg voor het onderhoud en beheer van de daken. Planmatig onderhoud van daken verlengt de levensduur van daken en kan kostbare reparatie- en renovatiewerkzaamheden voorkomen.

 

In aanvulling op ons dakdekkersbedrijf hebben wij in 2012 een loodgieters- / installatiebedrijf overgenomen welke opereert onder de naam Cazdak Installatietechniek BV. Met deze uitbreiding kunnen wij onze opdrachtgevers waaronder dus ook de particuliere markt op een breder vlak nog beter bedienen. Ons loodgieters- / installatiebedrijf is gespecialiseerd in lood- en zinkwerk, het aanbrengen en vervangen van gas- en waterleidingen, CV- en sanitair-werkzaamheden en rioolwerkzaamheden.

 

Wij zijn u graag van dienst !!!

 

Cazdak: Flexibel, Persoonlijk, Slagvaardig.

 

Cazdak Dakbedekkingen BV / Cazdak Installatietechniek BV

Augustapolder 9

2992 SR BARENDRECHT

Postbus 9633

3007 AP ROTTERDAM

Tel. 010-4320122

Pieter Roterman

www.cazdak.nl

Twitter Logo

 

LinkedInLogo

 

0001

© 2014 KV Vitesse - Deze site is geoptimaliseerd voor resoluties van 1280x1024 en hoger. Lagere resoluties kunnen de site vervormen.