Navigeer eenvoudig

JNS vastgoed en VvE beheer is een jonge onderneming, opgericht in 2010 en opererend vanuit Barendrecht, onder de kop van Rotterdam. JNS vastgoed en vve beheer is actief in het beheren van vastgoed en Vereniging van Eigenaars.

De heer Onno Jansen – managing director bij JNS vastgoed en vve beheer – is meerdere jaren werkzaam geweest als vastgoedmanager bij verschillende beleggingsinstellingen, en heeft ruimschoots ervaring opgedaan, o.a. op het gebied van gebouwenexploitatie, financiën, procesbewaking en wet- en regelgeving.

Naast bovengenoemde beleggingsinstellingen heeft JNS vastgoed en vve beheer ook meerdere VvE’s opgericht en is bij enkele VvE’s nog dagelijks betrokken bij het besturen hiervan. Hierbij is openheid, communicatie en vertrouwen de sleutel tot succes.

Kortom, JNS is actief in het beheren van commercieel en residentieel vastgoed en vereniging van Eigenaars. Zij verzorgen de financiële administratie, het technisch onderhoud, zowel klachtenonderhoud als meerjaarsonderhoud, de energie inkoop, het parkmanagement, etc.

De dochters van Onno Jansen korfballen al geruime tijd bij Vitesse, en toen de sponsor van de A1 spontaan ermee stopte, schoot de heer Jansen Vitesse te hulp.

Voor contact, verwijzen wij u door naar www.jnsbeheer.nl